Geslaagden

Djamy

In mijn zoektocht naar een autorijschool werd ik door een collega getipt over Ivory’s rijschool. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Ik heb hem ervaren als een gezellige rijinstructeur waar ik me erg bij op mijn gemakt voelde. Wat ik vooral prettig vond is dat hij niet gelijk commentaar geeft bij fouten, maar je zelf laat ervaren. Ook geeft hij complimenten wanneer je dingen goed doet, waardoor mijn zelfvertrouwen groeide. Nu op naar heel veel veilige kilometers!

Solange

Ik kan Autorijschool Ivory aan eenieder aanbevelen die geen affiniteit heeft met auto’s en/of angstig is tijdens het rijden. Dankzij de uitstekende begeleiding en het vele geduld van Ivory kan ik nu van mijn rijbewijs genieten.

Keesha

Als je comfortabel rijlessen wilt volgen zou ik zeker kiezen voor Autorijschool Ivory. Gedurende mijn rijlessen heb ik goede en duidelijke instructies ontvangen op een rustige manier. Je voelt je comfortabel om vragen te stellen als je iets niet snapt. Omdat je rechtstreeks met je rijinstructeur kunt communiceren is het gemakkelijker lessen in te plannen en advies te vragen. Bij Autorijschool Ivory ga je pas je rijexamen doen wanneer jij er zelf klaar voor bent en kun je extra lessen aanvragen. Ik heb alleen maar goede ervaringen bij Autorijschool Ivory 🙂

Thomas

Mijn ouders hebben gekozen voor Autorijschool Ivory omdat ze Ivory persoonlijk kennen. Vanaf mijn eerste les heb ik me heel erg op mijn gemak gevoeld tijdens het rijden. Het ging allemaal heel gemoedelijk en de lessen waren duidelijk. Binnen 8 maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald, in één keer! Ivory laat je afrijden wanneer hij denkt dat je het gaat halen. Hij is daar heel eerlijk in. Nu heb ik een eigen autootje en heb ik al heel wat veilige kilometers gemaakt.

Djara

Ik heb met veel plezier mijn lessen gevolgd bij Ivory Ook als ik ergens moeite mee had of iets eng vond reageerde hij daar heel rustig op en zo heb ik alles in 1 keer kunnen halen! Ik ging meer dan goed voorbereid mijn examen in, fijne rijschool.

Mike

Mijn ervaringen met de rijlessen bij Autorijschool Ivory zijn dat ik mijn rijinstructeur heel er duidelijk vond in zijn uitleg. Wat ik vooral prettig vond is dat hij heel rustig is. Ook vond ik het fijn dat hij niet de gewone wegen nam maar mij ook op eigen inzicht naar bijvoorbeeld Ikea of Schiphol liet rijden Ik vond het heel duidelijk met de betalingen, de lessen worden bijgehouden met een knipkaart. Toen er een nieuwe auto kwam kreeg ik extra tijd om te wennen aan de auto zonder bijbetaling. Ivory is een hele fijne en rustige instructeur die ik iedereen zou aanraden.